De praktijk – Tandartspraktijk Everaars Oosterbeek – Oosterbeek

De praktijk

praktijkruimte 1U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken en wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf.

In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel zorg aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Wij hebben ons gespecialiseerd in algemene tandheelkunde, preventie,  mondhygiëne, endodontologie, behandeling van kinderen en parodontologie.

 

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op. Bij pijnklachten of spoedgevallen (trauma of nabloeding) die niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten, kunnen patiënten van tandarts Everaars buiten de openingstijden op werkdagen bellen naar 026 333 44 18 en op vrijdagmiddag vanaf 12.30 en in het weekend naar 026 333 40 10. U krijgt dan via een antwoordapparaat verdere instructies.

 

 

Wachtkamer

Vakkundige behandelingen staan voorop, maar een prettige

en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze behandel- en wachtkamer. In januari 2019 hebben we een grondige renovatie van de wachtkamer uitgevoerd. U vindt hier actuele informatiebrochures, tijdschriften en een speelhoek voor de kinderen.

 

 

Contactgegevens

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact.

 

 

 

Uw tandarts in Oosterbeek

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op