Begroting en rekening – Tandartspraktijk Everaars Oosterbeek – Oosterbeek

Begroting en rekening

Begroting

Tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit verschillende onderdelen. Zo kan er sprake zijn van een verdoving bij een behandeling, röntgenfoto’s, tussenlagen en/of worden er techniekkosten gemaakt. Het is daarom verstandig om voor duurdere behandelingen vooraf een begroting te vragen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Een begroting wordt gemaakt inclusief de kosten van het tandtechnisch laboratorium. Deze kosten zijn voor ons echter nooit helemaal exact te bepalen. Daarom kan er een verschil zitten in de begroting en de daadwerkelijke einddeclaratie. Een begroting is geen offerte; een tandheelkundige behandeling en dus ook de declaratie hiervan kan afwijken van de begroting wanneer de behandeling hier om vraagt. De tandarts zal dit met u bespreken.

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.

Met vragen met betrekking tot de vergoedingen van de tandartskosten door uw verzekering kunt u het beste contact opnemen met uw eigen ziektekosten verzekeraar.

Rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke verrichting omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat is vastgesteld door de overheid. De tarieven staan op deze pagina en de omschrijving van codes en tarieven zijn in te zien via de website allesoverhetgebit.nl

En dan verder met : Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Vragen over uw rekening

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Kijk voor meer informatie over rekeningen, betalen en Infomedics op de pagina betalen.

Betalingsvoorwaarden

Op de betalingen in onze praktijk zijn de betalingsvoorwaarden van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) van toepassing.
Betalingsvoorwaarden KNMT

Uw tandarts in Oosterbeek

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op